FødevareWatch

Arla udvider pressehåndtering med nyhedsvært

Fra nyhedsvært på TV2 Østjylland til dansk presseansvarlig i Arla. Mejerikoncernen sætter en ny stol ind i presseafdelingen.

Fra 1. juni er det ikke længere Arlas globale pressedirektør Theis Brøgger, der skal svare, hver gang den danske presse ringer til mejergigantens hovedkvarter i Aarhus.

Åse Andersson skifter sin stol som nyhedsvært på TV2 Østjylland ud med et job som presseansvarlig for Arlas danske medierelationer i en nyoprettet stilling på Arlas hovedkontor i Aarhus.

"Det er vigtigt for Arla til enhver tid at kunne give danske journalister en hurtig og professionel behandling. Vores centrale pressekontor servicerer både danske medier og et stadigt voksende antal internationale medier fra Arlas mange markeder i Europa og resten af verden, og derfor er jeg glad for at kunne styrke vores travle hold med en dygtig og erfaren kommunikatør som Åse," siger Theis Brøgger, direktør for ekstern kommunikation i Arla koncernen.

Ansættelsen kommer i forlængelse af, at Theis Brøgger skal håndtere flere internationale henvendelser i takt med, at mejerikoncernen har fået større gennemslagskraft uden for landets grænser.

Åse Andersson har første arbejdsdag hos Arla den 1. juni 2017.

Arla-kending skal lede Danish Crowns kommunikation

McDonalds-mand skal lede Arlas kommunikation

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier