Fredag åbnede den store fødevarekoncern Nestlé en ny fabrik i South Auckland New Zealand, hvor der skal produceres glutenfri-produkter til newzealænderne, men også forbrugere i Australien.
Det skriver Nestlé i en pressemeddelelse.
Det er produkter af mærkerne Maggi og Nestlé Docello, der leverer dessertmiks til foodservice-sektoren, som fabrikken skal lave.
Ligesom i mange andre vestlige lande fylder fri-for-tanken også meget hos forbrugerne Down Under.
"Vores international research- og udviklingsprogram har gjort det muligt for os at lave højkvalitets glutenfri produkter, der bevarer den gode smag og tekstur. Det betyder, at glutenfri ikke længere er lig med at gå på kompromis," udtaler direktøren for Nestlé i New Zealand, Veronique Cremades, i meddelelsen.
Nestlé opfordrer industrien til at bruge mere fuldkorn
Nestlé og Danone indleder samarbejde
Nestle har i al stilhed sagt farvel til dansk direktør
Nestlés regnskab skuffer