FødevareWatch

Københavnsk bager finder vej til 7-Elevens hylder over hele landet

Surdejsboller og cookies fremstillet hos en biodynamisk håndværksbager fra Frederiksberg er nu at finde i 7-Eleven-butikker over hele landet.

7-Eleven har stor fokus på at gøre sig i andet end franske hotdogs, smøger og en cola til tømmermændene. De seneste år har convenience-kæden etableret en lang række samarbejder med så forskellige producenter som Palæo, Grød og Cofoco i et forsøg på at ændre profilen for at blive en sundere og mere convenience-orienteret kæde.

Seneste skud på den stamme kommer fra bageren Brødflov på Frederiksberg i København.

Martin Danieli, der sammen med Flemming Holm Knudsen og Charlotte Hovmøller Christensen ejer Brødflov, sender nu biodynamiske stenovnsbagte surdejsboller og choko-havsalt cookies i retning af de døgnåbne butikker over hele landet.

"Økologi og kvalitet er grundstenen i alt, hvad vi bager, og det er derfor en fornøjelse nu at nå meget bredere ud fra vores lille bageri på Frederiksberg. Jeg tror, vi sammen med 7-Eleven har udvalgt lige præcis de produkter, som både kan matche behov for et næringsrigt, lille måltid på farten og det større morgenbord om søndagen," udtaler Martin Danieli i en pressemeddelelse.

Brødflovs produkter findes dog kun i udvalgte 7-Eleven butikker.

7-Eleven åbner københavnsk restaurant - i en uge

Melproducents resultat skrumper for tredje år i træk - glutenfri skal vende det

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier