FødevareWatch

Danish Crown henter direktør for ingredienserne i KMC

Danish Crowns ingrediensselskab DC Ingredients skifter ud på direktørposten, hvor Bjarne Larsen fra KMC bliver ny mand i chefstolen. Det betyder samtidig, at den nuværende direktør ryger ned i hierakiet.

Danish Crown skifter ud i den øverste ledelse i datterselskabet DC Ingredients.

Den nuværende adm. direktør Jan Boeg Hansen overgår til en stilling som Senior Director i DC Ingredients. Han vil fremover referere til Bjarne Larsen, der er blevet hentet ind som ny adm. direktør.

Hent FødevareWatch-appen til din iPhone HER og til Android HER.

Bjarne Larsen, nuværende kommerciel direktør i KMC, tiltræder pr. 1. april som ny adm. direktør i Danish Crowns ingrediensvirksomhed, DC Ingredients.

Det sker i forlængelse af 4WD-strategiplanen, hvor DC Ingredients bliver en del af Dat-Schaub.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Med Bjarne Larsen har vi fået en erfaren mand, der har opnået særdeles gode resultater i KMC. Han har formået at lægge den rigtige strategi og effektivt styre processen fra udvikling til marked," siger Jan Roelsgaard, der er adm. direktør i DAT-Schaub, som DC Ingredients hører under.

Modtag FødevareWatchs abonnement gratis – hver dag!

Bjarne Larsen har mange års erfaring indenfor ingrediens- og fødevarebranchen, senest fra KMC, hvor han som ansvarlig for Salg og Marketing, Produktudvikling, Supply Chain og Ingrediensproduktion har været en vigtig del af virksomhedens imponerende udvikling de seneste år.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at videreudvikle og udbygge Danish Crowns indsats på ingrediens-området. DC Ingredients har stort potentiale, og jeg ser frem til at kunne bruge mine kompetencer i min nye rolle i Dat-Schaub," siger Bjarne Larsen, hvis første større opgave bliver at færdiggøre en ambitiøs vækststrategi for DC Ingredients.

DC Ingredients producerer ingredienser til foder, fødevarer, kosttilskud og medicinalprodukter af Danish Crowns råvarer. Selskabet blev etableret i 2014 og kom ind under Danish Crowns datterselskab Dat-Schaub pr. 1. oktober 2016.

Danish Crowns tarmforretning udfordret på flere fronter

Danish Crown forsker i fedmehæmmer

Danish Crown vil forvandle svineblod til stor millionforretning

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier