FødevareWatch

Danish Crown vil forvandle svineblod til stor millionforretning

Med fem nye projekter vil Danish Crown tage nose to tail-princippet til nye højder ved at lave affald om til guld for sundheds- og fødevareindustrien. Håbet er, at 150 mio. liter svineblod og andre restprodukter kan give en omsætning på knap en mia. kr.

Foto: Joachim Adrian/Polfoto/Arkiv

Grise kan meget mere end at blive til pølser, bacon og koteletter. De kan hjælpe syge ældre med at blive raske og unge fyre med at få store muskler.

Slagterikoncernen Danish Crown er blandt andet  i gang med at trække proteinet ud af svinenes blod og lave det om til en lille madfirkant sprængfyldt med næring, der skal hjælpe gamle og syge mennesker tilbage til livet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier