FødevareWatch

Dansk Haribo-investering skal sikre labre larver om sommeren

Faxe er startby for op mod 90 pct. af al Haribo-slik i Norden, og derfor undrer det ikke danskerne, at deres tyske ejere for nylig annoncerede en investering på 57 mio. kr. i slikkoncernens mest nordlige base.

Den tyske slikgigant Haribo har valgt at lægge 57 mio. kr. i fabrikken i Faxe. Pengene skal bruges på en modernisering af det eksisterende produktionsapparat. | Foto: POLFOTO

I mange år har det været normen blandt danske virksomheder at flytte produktioner ud af landet. Siden er moderne robotteknologi begyndt at vinde frem, og flere har valgt at hjemtage deres produktionsapparat.

Et af de steder, der aldrig blev ramt af outsourcing-bølgen, er på Haribos fabriksanlæg i Faxe. Rygter om en udflytning har ellers svirret, men de blev manet til jorden, da den tyske slikkoncern i december annoncerede, at den ville investere 57 mio. kr. i Faxe-fabrikken. Den står nu foran en større modernisering, som har til formål at løse et konkret problem, den sydsjællandske fabrik bakser med i sommermånederne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen medarbejdere

VALG 2022: De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår, hvad erhvervet måtte gennemgå under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise, men det er en fejl, fortæller Bryggeriforeningens direktør Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier