FødevareWatch

Nowaco har formelt udpeget økonomidirektør

Efter godt et år uden en egentlig økonomidirektør har nordjyske Nowaco udpeget Peter H. Tuure som ny CFO. Han indtræder nu også i virksomhedens direktion.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Den Aalborg-baserede handelsvirksomhed Nowaco har udpeget Peter H. Tuure som selskabets nye økonomidirektør.

Det skriver Food-supply.dk.

Peter H. Tuure har været i Nowaco siden 2008, og han tiltræder officielt den position, som siden Brian Schiønning Larsen forlod pladsen i sommeren 2015 ikke har været besat.

"Dengang overvejede vi, om vi skulle ansætte en ny CFO, eller om vi havde en i huset, der kunne fylde skoene ud. Og det kan Peter, har han vist i de seneste par år, hvor han har ledet afdelingen," siger driftsdirektør Katja N. Nielsen til sitet.

Hent FødevareWatch-appen til din iPhone HER og til Android HER.

Peter H. Tuure blev i halen på Brian Schiønning Larsens afgang forfremmet fra en position som regnskabschef. Ved den lejlighed fik han ikke plads i direktionen, men det er der nu også blevet gjort ved.

For udover stillingen som økonomidirektør indtræder Peter H. Tuure i Nowacos direktion, hvor han får selskab af stifter og nuværende direktør Preben K. Nielsen samt driftsdirektørerne Katja N. Nielsen, Tom Leth Jensen og Peter Fisker Olesen.

Fra CFO til rådgiver

Brian Schiønning Larsens afgang skete i 2015 uden dramatik. Det forklarede både han og Preben K. Nielsen. Han nåede at være i Nowaco i ni år.

Samlet nåede Brian Schiønning Larsen at være i handelsvirksomheden i ni år, men nu var tiden inde til at prøve andre ting af, siger han til FødevareWatch.

"Der ligger ingen dramatik bag ved udtrædelsen, og jeg er stadig gode venner med Preben (Preben K. Nielsen, adm. direktør og stifter af Nowaco, red.). Det var en moden beslutning, som handler om, at jeg gerne vil slutte min erhvervskarriere af med at være selvstændig," sagde Brian Schiønning Larsen i oktober 2015, der stoppede i Aalborg-virksomheden henover sommeren 2015. Han havde den gang planer om at sætte gang i arbejdet som selvstændig konsulent, hvor han blandt andet ville rådgive ejendomsfirmaer, og inden for brancher, der slet ikke har noget med fødevarevirksomheden Nowaco at gøre.

Økonomidirektør har forladt Nowacos direktion

Nowaco udvider i toppen

Salget brager frem i Nowaco

Nye ledere udnævnt i Nowaco

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier