FødevareWatch

Taco Bell tager hul på plan om 1000 kinesiske restauranter

I 2022 har den amerikanske fastfood-kæde Taco Bell og Yum-koncernen bag ambitioner om at have 1000 restauranter i Kina. Den første af de nye restauranter har netop slået dørene op i Shanghai.

Foto: Matt Morton/AP/Polfoto/Arkiv

Den store Yum-koncern, der driver fastfoodkæder mange steder i verden, forsøger nu igen med et kinesisk Taco Bell-sats.

Det skriver Wall Street Journal efter at koncernen har åbnet den første af i alt 1000 kommende Taco Bell-restauranter i Kina.

Sidst Yum, der i mange lande også står bag KFC og Pizza Hut, forsøgte sig med taco-konceptet i Kina, måtte de i 2008 erkende, at de kinesiske forbrugere ikke havde lyst til den amerikanske spise.

I den kommende Taco Bell-version har man lavet et koncept, som tager udgangspunkt i det kinesiske menukort, og der kommer en stribe produkter, som ikke serveres i andre lande.

Med satsningen føjer Yum og Taco Bell sig til rækken af internationale fødevarekoncerner, der vil have andel i den voksende kinesiske middelklasses pengepunge. Tidligere har McDonalds meldt ud, at de har planer om at åbne 1500 nye restauranter i de kommende år, og Starbucks har planer om at åbne 2000 kaffebarer inden udgangen af 2021.

300 nye Pizza Hut-restauranter på vej i Østeuropa

Pizza Hut-ejer opjusterer for anden gang i år

Medie: Intens budkrig om McDonald’s i Kina

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier