FødevareWatch

Ny viden er målet når erhvervsledere møder forskere

Et netværksmøde i Aarhus skal bringe kloge hoveder inden for landbrug, fødevarer og sundhed tættere sammen.

”Det er ofte i mødet mellem forskellige forskningskompetencer og virksomheder, at ny viden og nye forretningspotentialer opstår," lyder det blandt andet fra arrangørerne. Foto: Colourbox

Udvalgte topfolk fra det aarhusianske videns- og erhvervsmiljø, heriblandt professorer, virksomhedsledere, specialister og iværksættere, sætter hinanden stævne til et netværksmøde tirsdag den 10. januar.

Bag arrangementet, der foregår mellem kl. 15.00 og 17.00 hos Incuba Katrinebjerg i Aarhus, står Incuba, Agro Food Park og Agro Business Park.

I løbet af de to timer, mødet varer, skal alle de inviterede gæster møde hinanden en-til-en. Formålet er at inspirere til ny viden og forretning.

"Potentialet er stort, når 32 personer med forskellige fagligheder og erfaringer skaber eller udbygger relationer til hinanden og kæmpestort, hvis de går videre og udbygger det med hver deres store antal LinkedIn-kontakter," udtaler Jan Beyer Schmidt-Sørensen, erhvervschef i Aarhus Kommune, i en pressemeddelelse.

På dagsordenen er brugen af IT inden for landbrug, fødevarer og sundhed. Der findes allerede klynge- og innovationsmiljøer i Aarhus inden for disse felter, men med dette arrangement håber man at binde dem endnu tættere sammen og opnå en højere grad af samarbejde.

"Det er ofte i mødet mellem forskellige forskningskompetencer og virksomheder, at ny viden og nye forretningspotentialer opstår. Man kan sidde næsten dør til dør uden at kende mulighederne lige ved siden af," siger Ole Steen Nielsen, dekan for AU Health, i en pressemeddelelse.

Nyt fødevarepartnerskab skal hæve eksporten med milliarder

Arla: Innovation skal skabe mindst halvdelen af fremtidens vækst

Agro Food Park ottedobler kapaciteten i Aarhus

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier