Efter 14 års rejse er isbrødre klar med vigtig økologisk isplakat

14 år efter start har brødrene Anders og Rasmus Eibye Hansen fra Hansens Flødeis placeret et flueben ved en for dem vigtig milepæl. Til sommer er alle ispinde på plakaten økologiske, og isene produceres som deres oldefar gjorde det i 1920'erne.

Et besøg på mejeriet i Lyngerup i Hornsherred er på mange måder et besøg i en tidslomme.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også