FødevareWatch

Efter 14 års rejse er isbrødre klar med vigtig økologisk isplakat

14 år efter start har brødrene Anders og Rasmus Eibye Hansen fra Hansens Flødeis placeret et flueben ved en for dem vigtig milepæl. Til sommer er alle ispinde på plakaten økologiske, og isene produceres som deres oldefar gjorde det i 1920'erne.

Et besøg på mejeriet i Lyngerup i Hornsherred er på mange måder et besøg i en tidslomme.

Mejeribygningerne ser udvendigt ud, som sådan nogle med garanti gjorde tilbage i 1950’erne, og på gårdspladsen foran hovedindgangen er der plads til både besøgende og leverandører. Indleveringsperronerne og de store glaspartier ud mod vejen vidner om, at mejeriet har været omdrejningspunkt for rigtig mange aktiviteter en gang, og nu er det igen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier