2017 bliver omtvisteligt et begivenhedsrigt år for den danske bagerkæde Gertz Danish Bakery. Virksomheden har fået mod på at prøve konceptet af uden for Danmarks grænser og åbner derfor butikker i Beijing og Shanghai i løbet af 2017.
Det skriver Fyens Stiftstidende.
Da FødevareWatch ringer til Gertz Danish Bakery for at høre mere om det kinesiske eventyr, er meldingen, at Uffe Gertz er til undervisning i kinesisk og derfor ikke har tid til at tale lige nu.
Ifølge Fyens Stiftstidende er planen, at tre-fire kinesere skal inviteres til Danmark for at blive lært op i et dansk bageri og høre nærmere om bagerforretningernes historie, atmosfære og kultur. Herefter skal de være med til at åbne butikkerne i Kina, som måske på sigt skal blive til en egentlig bagerkæde.
Med i projektet er en kinesisk partner, der driver en række virksomheder inden for bageri-og restaurantbranchen i Kina.
Kinesere vil have mælk med smag fra Danmark
Bryggeriet Vestfyen tager hul på "epokegørende" Kina-aftale
Vækst afgørende for Kelsens jyske fremtid