Nestlé-forskere knækker sukkerkoden i slik

En gruppe forskere har med fundet en ny måde at bygge sukker af naturlige ingredienser. De kan reducere den samlede sukkermængde med op til 40 pct., uden at det sætter light-spor i slik- og chokolade-smag.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Smagen af light og sukkerfri. Det er nok de færreste, der uden krydsede fingre tør hævde, at den kommer helt på højde med de sukkerholdige originaler, hvad enten det er slik, sodavand eller chokolade.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også