FødevareWatch

Japansk opblomstring i Danish Crown

Under et år efter at Japan genåbnede for import af dansk oksekød, kan Danish Crown se effekten. Salget til landet er steget 35 pct. i forhold til året før, og der er forventninger om yderligere vækst i området.

De store japanske ordrer på dyre udskæringer lader stadig vente på sig, men samlet har Danish Crown noteret en salgsvækst på 35 pct. til Fjernøsten. | Foto: Danish Crown/PR

I oktober 2015 var en gruppe japanske repræsentanter i Danmark for at foretage de sidste inspektioner på blnadt andet Danish Crown-slagterier. Det ledte til de afgørende godkendelser og siden 2. februar 2016 har det japanske marked efter 15 års lukning været åbent for danske eksportører af oksekød.

10 måneder efter kan Danish Crown Beef se det i salgstatistikkerne for særligt biprodukter, oplyser slagterikoncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier