Japansk opblomstring i Danish Crown

Under et år efter at Japan genåbnede for import af dansk oksekød, kan Danish Crown se effekten. Salget til landet er steget 35 pct. i forhold til året før, og der er forventninger om yderligere vækst i området.
De store japanske ordrer på dyre udskæringer lader stadig vente på sig, men samlet har Danish Crown noteret en salgsvækst på 35 pct. til Fjernøsten. | Foto: Danish Crown/PR
De store japanske ordrer på dyre udskæringer lader stadig vente på sig, men samlet har Danish Crown noteret en salgsvækst på 35 pct. til Fjernøsten. | Foto: Danish Crown/PR

I oktober 2015 var en gruppe japanske repræsentanter i Danmark for at foretage de sidste inspektioner på blnadt andet Danish Crown-slagterier. Det ledte til de afgørende godkendelser og siden 2. februar 2016 har det japanske marked efter 15 års lukning været åbent for danske eksportører af oksekød.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også