FødevareWatch

Dansk bøfkæde tager fransk søster med til Tyskland

Copenhagen Concepts, der står bag den ekspanderende restaurantkæde Mash, tager sit franske søsterkoncept med til Tyskland, hvor der er planer om et par forårsåbninger i Düsseldorf.

Jesper Boelskifte, adm. direktør i Copenhagen Concepts, har også store planer på det tyske restaurationsmarked. | Foto: Joachim Adrian/Polfoto

Normalt er der næsten alene fokus på store bøffer, når steakhouse-brandet Mash åbner i nye byer i Danmark, Storbritannien eller Tyskland.

Men sådan bliver det ikke alene, når ejerne i Copenhagen Concepts til marts  slår dørene op til  de nye lokaler i Düsseldorfs Andreas Quartier beliggende i Altstadt.

Copenhagen Concepts, der også ejer restaurantkoncepterne under franske Le Sommelier og japansk-franske Umami, vil ved siden af den nye tyske Mash-restaurant åbne en Café du Sommelier, som en let udgave af det franske koncept, som restaurantgængere i dag finder i København.

"Vi har længe haft en international ekspansion af Le Sommelier på tegnebrættet. Det er et koncept, som er bæredygtigt mange andre steder end i København, og med en café-version af Le Sommelier side om side med Mash, får vi dækket to forskellige segmenter," udtaler Jesper Boelskifte, adm. direktør i Copenhagen Concepts i en meddelelse.

Med åbningen af de to nye tyske lokaliteter tæller Mash i alt 14 restauranter og cafeer.

For Copenhagen Concepts skal restauranterne i Düsseldorf og Hamborg være afsæt til flere restauranter i Tyskland, og allerede nu er der flere projekter på tegnebrættet, hedder det i meddelsen.

Bøfkæde vender blikket fra Danmark mod det store udland

Bøfkæde vokser massivt, men har ædt af sine egne restauranter

Lokale helte løfter lufthavnen til nye luftlag

Moderne dansk bøfhus sejrer i udlandet

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier