Normalt er der næsten alene fokus på store bøffer, når steakhouse-brandet Mash åbner i nye byer i Danmark, Storbritannien eller Tyskland.
Men sådan bliver det ikke alene, når ejerne i Copenhagen Concepts til marts slår dørene op til de nye lokaler i Düsseldorfs Andreas Quartier beliggende i Altstadt.
Copenhagen Concepts, der også ejer restaurantkoncepterne under franske Le Sommelier og japansk-franske Umami, vil ved siden af den nye tyske Mash-restaurant åbne en Café du Sommelier, som en let udgave af det franske koncept, som restaurantgængere i dag finder i København.
"Vi har længe haft en international ekspansion af Le Sommelier på tegnebrættet. Det er et koncept, som er bæredygtigt mange andre steder end i København, og med en café-version af Le Sommelier side om side med Mash, får vi dækket to forskellige segmenter," udtaler Jesper Boelskifte, adm. direktør i Copenhagen Concepts i en meddelelse.
Med åbningen af de to nye tyske lokaliteter tæller Mash i alt 14 restauranter og cafeer.
For Copenhagen Concepts skal restauranterne i Düsseldorf og Hamborg være afsæt til flere restauranter i Tyskland, og allerede nu er der flere projekter på tegnebrættet, hedder det i meddelsen.
Bøfkæde vender blikket fra Danmark mod det store udland
Bøfkæde vokser massivt, men har ædt af sine egne restauranter
Lokale helte løfter lufthavnen til nye luftlag
Moderne dansk bøfhus sejrer i udlandet