Nestlé vil skære massivt ned for sukkeret i de søde sager

Verdens største fødevareselskab går efter at reducere dets sukkerforbrug i chokolade og konfekture med 40 pct. allerede i 2018.
Foto: Nestlé.
Foto: Nestlé.

Forskere hos schweiziske Nestlé har fundet en ny måde at opløse sukker på, der gør det muligt for den store konfektproducent at udnytte sukkeret mere effektivt. På den måde bliver behovet for sukker markant mindre i produkterne.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også