Australiens bøfproduktion er i knæ

Antallet af kødkvæg er på det laveste niveau i 20 år i Australien, og det ser ikke ud til at vokse i 2017, lyder det fra branchen.
arkivfoto. | Foto: Colourbox
arkivfoto. | Foto: Colourbox

En god rød bøf og et godt glas rødvin dertil er en prisgivet australsk kombination. I fremtiden bliver det måske svære at få fingre i den australske røde bøf, eller i hvert fald dyrere.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også