Italiensk olivenolie, der bliver kvalitetskontrolleret i Danmark og solgt i Asien og Skandinavien. Sådan lyder planen for tidligere Baresso-ejer Kenneth Lucianos næste erhvervseventyr. Det skriver Berlingske Business.
Målet er at producere 10.000 liter italiensk olivenolie, som skal sælges på de asiatiske og skandinaviske markeder.
Kenneth Luciano er i øjeblikket ved at etablere faciliteter til at producere olien i den italienske region Toscana – det er her, man efter den dansk-italienske erhvervsmands mening finder den bedste kvalitet.
”Jeg vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det er hele kongstanken, og det har jeg råd til. Alt, hvad Italien byder på, skal kunne mærkes og smages i produktet,« siger Kenneth Luciani til Berlingske Business.
De første gyldne dråber vil blive presset i løbet af efteråret 2017, når næste års olivenhøst er i hus.
Branchen fortæller om stort vækstpotentiale i to go-kaffe
Masser af spøjse reaktioner efter Baresso-exit
Serierestauratør tjener millioner på Coop, Baresso og 7-Eleven