FødevareWatch

Minister: Det skal være slut med løftede pegefingre om kostvaner

Fødevareminister Esben Lunde Larsen langer ud efter tonen i tidligere kampagner. En ernæringsekspert påpeger, at 6 om dagen og fuldkornskampagnen har haft en stor effekt.

Det skal være slut med løftede pegefingre om kostvaner, mener fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). | Foto: Colourbox/Arkiv

Spis mere fisk, spis mere fuldkorn, spis mindre kød. De officielle kostråd kan være et godt pejlemærke for en sund levevis, men det skal være slut med, at myndighederne løfter pegefingeren over for danskernes spisevaner.

Sådan lyder det fra fødevareminister Esben Lunde Larsen (V), der vil gøre op med kampagner, hvor danskerne bliver opfordret til at agere på en bestemt måde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier