Centrale placeringer er helikopterbenzin for pizzakonger

Gorms Pizza prøver ihærdigt at rykke ud fra hovedstadsområdet og indtage resten af landet. Selskabet går dog ikke på kompromis med placeringerne, og derfor holder man lige nu og venter på sporet til Aarhus.
Direktør i Gorms Pizza Anders Kjørup (foto) sætter streg under, hvor vigtig den rigtige placering er for kæden. | Foto: Gorms Pizza.
Direktør i Gorms Pizza Anders Kjørup (foto) sætter streg under, hvor vigtig den rigtige placering er for kæden. | Foto: Gorms Pizza.

Placering er det, som adskiller succes og fiasko, fortæller Anders Kjørup, der er direktør i den ambitiøse pizza- og restaurantkæde Gorms Pizza.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også