Internationale toprestauranter kommer til Danmark for at lære at tjene penge

Flere danske restaurationer har fundet en forretningsmodel, hvor de kan tjene mange penge på simple produkter.
Pelle Øby Andersen mener, at Cofoco med "Demokratisk gastronomi" har været med til at ændre restaurantverden. | Foto: Linda Johansen
Pelle Øby Andersen mener, at Cofoco med "Demokratisk gastronomi" har været med til at ændre restaurantverden. | Foto: Linda Johansen
AF KASPER BAATRUP

Når Københavns restaurationer senere på måneden inviterer til Copenhagen Food Forum, tæller fremmødet direktører fra nogle af verdens mest anerkendte restauranter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også