FødevareWatch

Danish Crown-chef vil have flere kvinder ombord

Danish Crown-chef Jais Valeur vil skabe en ny arbejdskultur,som skal få flere kvinder til at søge arbejde i den ellers meget mandsdominerede slagterikoncern.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau/Arkiv

82 pct. af de ansatte i Danish Crown er i dag mænd, og på ledelsesgangen er hele 93 pct. af stillingerne besat af mænd.

Det er en af baggrundene for at Danish Crown-direktør Jais Valeur har iværksat et større arbejde, som skal bringe koncernen flere talentfulde kvindelige kolleger, skriver Berlingske.

Det handler ifølge direktøren om at ændre arbejdskulturen, så den i fremtiden ikke er så maskulin, som den hidtil har været.

"Som international virksomhed med produktion i ti lande og salg i 136 er vi nødt til at have en ligelig fordeling af dygtige mænd og kvinder, der finder trends og udvikler produkter til den globale forbruger. Kvinder er ofte langt bedre til at planlægge og eksekvere end os mænd, der i høj grad tror, at vi er gaven til paven," siger Jais Valeur til Berlingske.

Medie: Småt med fødevarebosser i dansk magttop

Danish Crown-chef: Lettere at få folk fra Spanien til at arbejde i Jylland end dem fra København

Danish Crown vil støve sit image af og tiltrække talenter

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier