FødevareWatch

Danish Crown-chef vil have flere kvinder ombord

Danish Crown-chef Jais Valeur vil skabe en ny arbejdskultur,som skal få flere kvinder til at søge arbejde i den ellers meget mandsdominerede slagterikoncern.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau/Arkiv

82 pct. af de ansatte i Danish Crown er i dag mænd, og på ledelsesgangen er hele 93 pct. af stillingerne besat af mænd.

Det er en af baggrundene for at Danish Crown-direktør Jais Valeur har iværksat et større arbejde, som skal bringe koncernen flere talentfulde kvindelige kolleger, skriver Berlingske.

Det handler ifølge direktøren om at ændre arbejdskulturen, så den i fremtiden ikke er så maskulin, som den hidtil har været.

"Som international virksomhed med produktion i ti lande og salg i 136  er vi nødt til at have en ligelig fordeling af dygtige mænd og kvinder, der finder trends og udvikler produkter til den globale forbruger. Kvinder er ofte langt bedre til at planlægge og eksekvere end os mænd, der i høj grad tror, at vi er gaven til paven," siger Jais Valeur til Berlingske.

Medie: Småt med fødevarebosser i dansk magttop

Danish Crown-chef: Lettere at få folk fra Spanien til at arbejde i Jylland end dem fra København

Danish Crown vil støve sit image af og tiltrække talenter

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier