FødevareWatch

En dubaisk sheik er blevet smaskforelsket i danske øko-varer

Næsten tilfældigt fik Økologisk Landsforening kontakt til en farverig grossist og forretningsmand i Dubai. Nu er op mod 20 danske økologiske fødevarevirksomheder på vej med eksport til Dubai. Det vækker stor begejstring hos Thise Mejeri, der allerede har gang i salget.

På fotoet ses Nils El Accad der er forretningsmand med shiekstatus i Dubai, der er en del af De Forenede Arabiske Emirater. | Foto: Helene Birk, Økologisk Landsforening.

Der var ikke rigtig nogle, der havde tænkt på det - at skibe danske økologiske fødevarer til købestærke Dubai. Hverken Økologisk Landsforening eller en virksomhed som Thise Mejeri.

Alligevel sender Thise og flere danske fødevarevirksomheder nu regelmæssigt containere mod det mellemøstlige land, der er en del af De Forenede Arabiske Emirater. De store containere er fyldt med danske økologiske føde- og drikkevarer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier