FødevareWatch

Den fede is er en cool forretning

Mesterkokken Wassim Hallal har leveret opskrifterne til en ny iskiosk, der slår sig op på den autentiske smag. Danskerne er ved at genopdage is på linje med øl, kaffe, juice, chokolade og slik.

Foto: Wassim Hallal/Polfoto

Containeren ankom en aprilmorgen til Zoologisk Have og blev afleveret i en lysning mellem naturlegepladsen og tigergården. Der var dog hverken klatretræer til den ene eller anden slags dyr i 20 fods-containeren, faktisk var den tom fem dage før, at de aflange metaldøre blev slået til side foran en lang kø af lækkersultne kunder.

Store Bededag åbnede Isfryd sit første salgssted i Danmark og fik masser af opmærksomhed af flere grunde. Iskiosken holder ikke alene til i en grå container midt i København Zoo, men forærede også alle sine smagsvarianter væk på selve åbningsdagen. Hvis folk vel at mærke indløste billet til dyreparken først. Det var nu ikke det, der var - og er - det største slagnummer hos Isfryd.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier