FødevareWatch

Flødeis har bragt familiedynasti tilbage til storhedstid

4,8 mio. kr. ekstra på toplinjen vidner om, at 2015 har været et godt år for det 94 år gamle ismejeri Hansens Flødeis. I 2016 skal endnu mere salg sikres via eksklusive aftaler med Tivoli og Roskilde Festivalen.

Brødrene Anders og Rasmus Eibye som ejer mejeriet Hansens Flødeis.

Spørger man Anders Eibye hvordan, man som ismager leverer overskud i et år fyldt med blæst og regn, så er svaret: Kvalitet.

Sammen med broderen Rasmus Eibye har han formået at få øget salget i deres familiemejeri Hansens Flødeis. De to brødre er 4. generation af mejerister, og sammen bærer de stolt de 94 år gamle traditioner videre, som startede med deres oldefar Hans Hansen i 1922.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier