FødevareWatch

Svensk barkoncern rykker grillkoncept til København

Den svenske O'Learys-koncern, der primært er kendt for sit sportsbarskoncept, har lavet et nyt restaurantkoncept, som man nu også er klar til at rulle ud i Danmark.

De københavnske restaurantgængere får i fremtiden adgang til endnu et kædekoncept, når O'Learys-koncernen åbner den første danske udgave af Boston Grill-restaurantkæden.

Den første restaurant i Danmark åbnede mandag i First Hotel Mayfair på Vesterbro, og modsat det mest kendte O'Learys-koncept, som eksisterer i de omkring 120 sportsbarer, der er åbnet over hele kloden, så kommer Boston Grill til at handle meget mere om mad.

"Vi er meget stolte over at åbne den første Boston Grill i Danmark i samarbejde med First Hotel. Som restaurantkoncept er Boston Grill inspireret af vores hjemby Boston og den får en åben og generøs indretning for gæster, som vil spise god mad i en herlig atmosfære," udtaler Christian Bellander, adm. direktør i O'Learys Trademark, franchiseorganisation for Boston Grill.

Det er First Hotel, der er ansvarlig for driften af restauranten, som dækker bord til gæsterne under som værende en "casual fine"- restaurant. Boston-referencen ses ifølge pressemeddelelsen fra O'Learys i maden, der blandt andet bliver Clam Chowder, Cote de Boeuf og blommekompot med hjemmelavet is. Både kød og øl tager udgangspunkt i den økologiske ende af fødevareskalaen.

Om der kommer flere Boston-restauranter til Danmark, det melder historien intet om, men O'Learys har en international strategi og sidste år var målsætningen at øge omsætningen med 300 mio. svenske kr. Samlet omsatte koncernen for 1,9 mia. svenske kroner.

O'Learys vil vokse internationalt - leder efter ny direktør

Danmark topper nordisk restaurant-guide

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier