FødevareWatch

O'Learys vil vokse internationalt - leder efter ny direktør

I dag er der 120 O'Learys sportsbarer i 11 lande verden over, men det er ikke nok for den svenskejede kæde, der nu søger ny overordnet direktør, mens chefen gennem 13 år leder den internationale ekspansion.

Wilhelm Vintilescu har i 13 år ledet den svenske franchise-kæde af sportsbarer og restauranter under navnet O'Learys.

Gennem årenes løb er det samlet blevet til 120 sportsbarer i så forskellige lande som Sverige, Danmark, Vietnam, Kina, Singapore, Spanien og De Arabiske Emirater, men nu skal man ud til endnu flere mennesker.

Seks pizzanørder og en tidligere TDC-direktør tjener millioner på populært koncept

Wilhelm Vintilescu overtager ifølge en meddelelse fra O'Learys ansvaret for restaurantkædens internationale ekspansion, og efterlader dermed en direktørpost, som man er gået i gang med at genbesætte. Wilhelm Vintilescu indtræder derudover som bestyrelsesmedlem i O'Learys Trademark.

Wilhelm Vintilescu har siddet som adm. direktør i O'Learys i 13 år.
Wilhelm Vintilescu har siddet som adm. direktør i O'Learys i 13 år.

"Det føles skønt at overlade direktørrollen i en tid, hvor det går bedre end nogensinde for virksomheden, og vi samtidig udvider vores supportorganisation. At overlade lederskabet til en direktør efter 13 år føles naturligt, og det er et vigtigt skridt for O'Learys fortsatte udvikling," udtaler Wilhelm Vintilescu og tilføjer:

"Vores fokus er at være ledende indenfor support og udvikling af vores restaurantkoncept for vores franchisetagere står altid øverst på agendaen. Ved at adskille posten som adm. direktør og den ansvarlige for den internationale ekspansion tilføres kræfter til hele organisationen."

O'Learys regner med i år at vokse 300 mio. svenske kr. på omsætningen, og samlet er det håbet, at den lander på 1,9 mia. svenske kroner for 2015.

Det vil Coop med sin nye butik

Her er Meyers store New York-plan

Nu vil restauranter kræve betaling for udeblivelse

Noma åbner ny folkelig restaurant til foråret

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier