FødevareWatch

Kims-direktør udpeget som ny chef for 3-Stjernet

Den finske kødspecialist Atria har fundet afløseren for tidligere direktør Anders Laursen. Den nye direktør skal lede arbejdet i spegepølsevirksomhederne 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter.

Fremover et det Peter Frank Andersen, der skal være adm. direktør for Atria Danmark A/S, og dermed skal han have ansvaret for 3-Stjernet og Aalbæk specialiteter, og de i alt 160 medarbejdere som Atria Danmark har i Horsens. 

Han tiltræder stillingen efter, at den nu tidligere direktør Anders Laursen har fået titel af at være direktør og partner i selskabet Rokkedahl Kylling, der producerer kyllinger under brandet Himmerland Kylling.

De seneste ni år har den nye 3-Stjernet-direktør arbejdet hos Kims A/S, der i dag hedder Orkla Confectionery & Snacks Danmark. De første 5 år som marketingdirektør og de seneste fire år som salgsdirektør. Før tiden hos Kims besad Peter Frank Andersen forskellige stillinger i LEGO-koncernen og hos Merrild Kaffe, skriver Atria Danmark i en meddelelse.

Peter Frank Andersen (foto) tiltræder stillingen i juli, og han kommer ifølge koncernen også til at indgå i Atria Scandinavia’s ledergruppe.

"Jeg glæder mig meget til at skulle stå i spidsen for den fortsatte positive udvikling for 3-stjernet, et af Danmarks bedst kendte varemærker inden for fødevarer, og samtidig sikre integrationen af Aalbæk specialiteter, med alle de muligheder, der ligger i videreudviklingen af kvalitetsprodukter til de danske forbrugere og kunder," udtaler Peter Frank Andersen med henvisning til det danske opkøb, som Atria gennemførte sidste år i maj.

"I Atria lancerede vi i slutningen af forrige år en ny strategi, der fokuserer på kategorilederskab og tilvækst. Med sin meget interessante baggrund, er Peter oplagt til at tage dette videre i vores danske virksomhed. Peter har vist tydelige resultater i sine tidligere positioner, og jeg er overbevist om, at han er den rette person til at lede og udvikle Atria Danmark på en succesfuld måde," udtaler Tomas Back, Executive Vice President i Atria Scandinavia, i meddelelsen.

3-Stjernet har været ejet af den finske fødevarekoncern Atria siden 2007, og der bliver masser af arbejde til den nye direktør. Selv om pålægsproducenten, der har hjemme i Horsens, kan glæde sig over gode resultater, er den så småt i færd med at omstille sig til den stigende efterspørgsel på sunde og økologiske produkter.

Trods sin status som madpakkeklassiker viste en undersøgelse desuden sidste år, at danskerne har en overvejende negativ holdning til 3-Stjernet som brand. Derfor skal den nye direktør også arbejde med at forbedre producentens image og udvikle nye produkter, hed det i jobopslaget, som FødevareWatch beskrev i februar.

3-Stjernet-ejere gennemfører svensk kødopkøb

3-Stjernet er på udkig efter ny chef

Tidligere pølsechef skal lede Samsø Syltefabrik

3-stjernet-ejer: Vi holder øjne og ører åbne

Ejere af 3-Stjernet køber dansk fødevareklenodie

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier