FødevareWatch

Dansker bliver finansdirektør for international konfekturekæmpe

En midtjyde med en fortid hos Arla kan nu kalde sig finansdirektør for den amerikanske konfekture og fødevarekoncern Mars Inc.

Foto: PR

Til sommer kommer der et dansk islæt i koncernledelsen i en af verdens største konfektureselskaber. Den amerikanske storkoncern Mars Inc. oplyser således i en pressemeddelelse, at herningenseren Claus Aagaard tiltræder som ny finansdirektør, CFO, for selskabet i de kommende måneder.

Midtjyden, der har en bachelor fra Handelshøjskolen i Herning, har op igennem 1990'erne været finansdirektør for Arla Foods i Storbritannien. Siden 2002 har han været ansat hos Mars, hvor han senest var ansvarlig for finanserne i selskabets afdeling for dyrefoder kaldet Petcare.

”Claus er beundret af mange for sin strategiske tankegang og fokus på resultater. Han har været et vigtigt medlem af ledelsesholdet i Petcare i løbet af nogle år med fremragende vækst, dynamiske ændringer og strategiske opkøb,” udtaler den amerikanske koncerns topchef, Grant Reid, i meddelelsen.

Claus Aagaard overtager embedet fra den nuværende finansdirektør Reuben Gamoran, der efter mere end tre årtier i forretningsverdenen har valgt at forfølge en karriere som lærer.

582819014.jpg

”Det er det rette tidspunkt for mig til at foretage dette skifte, og jeg forlader virksomheden velvidende, at Claus vil være en fantastisk forvalter for forretningen,” siger den afgående direktør.

Claus Aagaard vil nu arbejde tæt sammen med sin forgænger i en overgangsperiode på et par måneder, inden han helt overtager tøjlerne i juni.

Mars tilbagekalder også dansk chokolade

Mars Danmark begærer udskældt slikvirksomhed konkurs

Mars fjerner kunstige farvestoffer i alle produkter

Mars sluger mexicansk chokoladeselskab

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier