FødevareWatch

Mars tilbagekalder også dansk chokolade

Et stykke plastik blev fundet i et stykke chokolade i Tyskland, så nu kaldes produkter tilbage i 55 lande.

Foto: Martin Meissner/AP

Chokoladeproducenten Mars tilbagekalder chokoladeprodukter af mærkerne Snickers, Mars, Milky Way og Celebrations i Danmark, efter at et stykke plastic er blevet fundet i et af deres produkter i Tyskland.

Det skriver Mars Danmark A/S tirsdag aften i en pressemeddelelse.

Først trak chokoladefabrikanten chokolade tilbage fra Tyskland og Holland. Senere tirsdag eftermiddag oplyste Mars at der også tilbagekaldes chokolade i Frankrig, Storbritannien, Belgien, Italien og Spanien, og siden er mange flere lande og også Danmark, kommet til.

Producenten tilbagekalder produkter i 55 lande, og det er chokolade med en bedst før-dato fra 19. juni 2016 til 8. januar 2017, der er berørt, oplyser virksomheden.

Et stykke rødt plastik fundet i en enkelt Snickers, som er købt i Tyskland 8. januar, er årsag til den uheldige situation.

Efter at forbrugeren klagede over det røde stykke plastik, blev chokoladebaren sporet tilbage til den hollandske fabrik i Veghel.

"Vi er i øjeblikket ved at undersøge, hvad der er sket, og vi kan ikke garantere, at der ikke er rød plastik i andre produkter fra den samme produktion," sagde Eline Bijveld fra Mars i Holland tidligere tirsdag.

"Med tilbagekaldelsen vil vi gerne undgå at forbrugere, som har købt nogle af de ovennævnte produkter, spiser dem," siger Mars.

Den fulde liste over tilbagekaldt chokolade kan findes på Mars' hjemmeside www.mars.dk.

Mars tilbagekalder stort parti chokoladebarer

Mars fjerner kunstige farvestoffer i alle produkter

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier