FødevareWatch

Naturerhvervstyrelsen mangler 30 mand efter udflytning

1. maj slutter første etape af Naturerhvervstyrelsens flytning fra København til Als, når de ca. 60 første medarbejdere tænder lyset på Augustenborg Slot. Allerede nu mangler styrelsen 30 sagsbehandlere.

Foto: JOACHIM ADRIAN/POLFOTO/ARKIV

I alt skal Naturerhvervstyrelsen i det kommende år flytte 390 arbejdpladser fra København til sønderjyske Augustenborg Slot.

I en meddelelse gør Miljø- og Fødevareministeriet opmærksom på, at man i forbindelse med flytningen nu skal bruge 30 nye sagsbehandlere til at opbygge det nye kontor, hvor de første 60 medarbejdere tager plads 1. maj.

"Vi får en god blanding af nyansatte og erfarne medarbejdere, der kan være pionerer og bygge afdelingen op fra bunden. Jeg er glad for, at erfarne medarbejdere har lyst til at tage med og oplære og undervise nye kolleger, så vi kan sikre høj faglighed og kvalitet i sagsbehandlingen," udtaler miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen i forbindelse med jobopslaget.

Den første stab af medarbejdere i Augustenborg skal ifølge Miljø- og Fødevareministeriet sagsbehandle ansøgninger om landbrugsstøtte.

Der flytter i alt 392 arbejdspladser til Augustenborg. 370 fra Naturerhvervstyrelsen og 22 fra en ny styrelse: Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning. Derudover flytter Naturerhvervstyrelsen 20 arbejdspladser til Tønder.

I Miljø- og Fødevareministeriet skal i alt 666 medarbejdere flyttes geografisk. Miljø- og Fødevareministeriets styrelser og klagenævn beskæftiger ca. 4.500 medarbejdere.

Syddanske økologer vil skabe madlaboratorium

Troels Lund: Vores ansvar, at landbrugsstøtten kommer til tiden

Statslige arbejdspladser: Fødevarestyrelsen bliver i København

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier