FødevareWatch

Statslige arbejdspladser: Fødevarestyrelsen bliver i København

Ingen medarbejdere i Fødevarestyrelsen bliver berørt af regeringens plan for flytning af statslige arbejdspladser. Kun Fødevareministeriets Klagenævn bliver flyttet fra hovedstaden sammen med dele af Naturerhvervstyrelsen. 

Foto: Thomas Yde

I alt 666 medarbejdere i Miljø- og Fødevareministeriet skal flyttes geografisk som led i regeringens plan for flytning af statslige arbejdspladser. Dog bliver Fødevarestyrelsens ikke direkte berørt, da alle medarbejderne får lov at blive i hovedstaden.

Det skriver Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Kun Fødevareministeriets Klagecenter bliver flyttet fra København, der sammen med Natur- og Miljøklagenævnet og Energiklagenævnet fremover skal ligge i Viborg. I alt 97 af de tre klagenævns medarbejdere bliver forflyttet.  

”Miljø- og Fødevareministeriet havde i forvejen mange arbejdspladser rundt omkring i Danmark, men det giver rigtig god mening, at flere af ministeriets medarbejdere kommer endnu tættere på det, vi arbejder med, og dem vi arbejder for – nemlig naturen, miljøet, fødevarevirksomhederne, landbruget og fiskeriet, siger miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen i pressemeddelelsen.

Hos Naturerhvervstyrelsen skal omkring 390 medarbejder flyttes til Augustenborg i Sønderjylland.

Så mange fødevareregler skal fjernes inden nytår

Eva Kjer vil have danske ammoniakkrav slækket

Uenighed om målet for kommuners øko-omlægning

Regeringen varsler brud med landbrugspolitikken

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier