FødevareWatch

Brødre slukker danskernes tørst med dyre dråber

Brødrene Dilling fra Nordjylland fandt kvaliteten af cider på det danske marked for dårlig. Derfor startede de virksomheden Real Drinks, der i dag importerer og distribuerer specialdrikkevarer til hele landet.

Foto: Real Drinks PR

Et for snævert udbud af cider fik i 2012 brødrene Dilling til at importere et parti engelske cidere som et alternativ til Carlsbergs Somersby. Det blev samtidig startskuddet til at stifte Real Drinks, hvis mission er at tilbyde danskerne drikkevarer af høj kvalitet.

Vi har oplevet en kraftigt stigende efterspørgsel på vores varer, og siden vi startede, er salget fordoblet hvert år. Folk går i højere grad uden om produkter fyldt med E-numre og kan godt lide, at jordbærsodavanden rent faktisk er baseret på friske jordbær"

Jens Dilling, medejer af Real Drinks

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier