FødevareWatch

Hanegal-chef: Eksport-eventyr må ikke ødelægge forretningen

Den succesfulde økoproducent Hanegal holder eksportambitionerne i ro. Tager producenten først hul på den del, skal der være styr på hele setuppet, ellers kan det ødelægge forretningen, siger direktør.

Hanegal producerer i stort antal pølser, som blandt andet bliver varm og koldrøget i producentens anlæg. | Foto: Martin Bubandt/Ritzau Scanpix

Den økologiske producent Hanegal har succes med at fremstille pølser, pålæg og færdigretter til dansk detail, og virksomheden, der omsætter for omkring 80 mio. kr., præsenterede torsdag et rekordregnskab med en bundlinje på 2,9 mio.kr.

Efter mere end ti år med tocifret vækst på det danske økomarked, har Hanegal og adm. direktør, Ulrich Kern-Hansen, endnu ikke taget hul på et internationalt eventyr, men det findes der et par ret klare årsager til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Nye kundeaftaler skal løfte Hørkrams høje vækstmål

Omsætningen i Hørkram Foodservice skal ifølge selskabets målsætning hæves med knap 1 mia. kr i år. Vejen derhen lyder på nye aftaler og mere fart på i et buldrende marked, fortæller adm. direktør Preben Kristensen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier