FødevareWatch

Hanegal-chef: Eksport-eventyr må ikke ødelægge forretningen

Den succesfulde økoproducent Hanegal holder eksportambitionerne i ro. Tager producenten først hul på den del, skal der være styr på hele setuppet, ellers kan det ødelægge forretningen, siger direktør.

Hanegal producerer i stort antal pølser, som blandt andet bliver varm og koldrøget i producentens anlæg. | Foto: Martin Bubandt/Ritzau Scanpix

Den økologiske producent Hanegal har succes med at fremstille pølser, pålæg og færdigretter til dansk detail, og virksomheden, der omsætter for omkring 80 mio. kr., præsenterede torsdag et rekordregnskab med en bundlinje på 2,9 mio.kr.

Efter mere end ti år med tocifret vækst på det danske økomarked, har Hanegal og adm. direktør, Ulrich Kern-Hansen, endnu ikke taget hul på et internationalt eventyr, men det findes der et par ret klare årsager til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier