FødevareWatch

Arla-rival samler produktion og fyrer 138

Den hollandske mejerikoncern FrieslandCampina vil konsolidere store dele af sin produktion i hjemlandet. Det koster 138 arbejdspladser.

Foto: FrieslandCampina/PR

Det hollandske andelsmejeri FrieslandCampina gør, hvad man kan, for at holde kort snor i sine udgifter. Det har man set en række eksempler på i de seneste år med markant konsolidering af produktionen med massefyringer til følge og en lav udbetaling til medlemsbønderne. Og nu strammer den hollandske Arla-rival endnu engang livremmen.

Selskabet skriver i en pressemeddelelse, at man gennemfører en markant konsolidering af sit produktionsapparat i hjemlandet, hvilket vil medføre at i alt 138 stillinger nedlægges.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier