Æg hitter blandt unge

Der er langt fra fordoms kolesterolsforskrækkelse og frygt for salmonella til den tendens, som har tegnet sig i de senere år. Unge mellem 18-29 år spiser i højere grad end tidligere æg, og de spiser dem ikke nødvendigvis til morgenmad og frokost.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Hele 40 pct. af de 18-29 årige har øget deres forbrug af æg, hedder det i den seneste analyse fra Landbrug og Fødevarer, og dermed tyder meget på, at tidligere kampagner mod høje kolesteroltal og frygt for at blive smittet med salmonella er blevet glemt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter