FødevareWatch

Hækkerup svinger leen: Fyrer L&F-direktør og erhvervspolitisk chef

Landbrug & Fødevarer laver større omstrukturering, der koster to ledende profiler jobbet. Som aftager til posten som områdedirektør for erhvervspolitik forfremmer adm. direktør Karen Hækkerup sin tidligere spindoktor.

Karen Hækkerup | Foto: Peter Klint

På grund af en såkaldt omstrukturering har adm. direktør i Landbrug & Fødevarer Karen Hækkerup forfremmet sin tidligere spindoktor fra Social- og Integrationsministeriet, Fødevareministeriet og Justitsministeriet Morten Høyer til områdedirektør for erhvervspolitik. Han fortsætter desuden som øverste chef for Public Affairs, som er en stilling, han har haft, siden han fulgte med Karen Hækkerup over i L&F.

Det skriver Landbrugsavisen.

Morten Høyer sætter sig i stolen, efter den hidtidige områdedirektør for generel erhvervspolitik Lone Saaby, der i samme ombæring har fået en fyreseddel. Det samme gælder erhvervspolitisk chef Jannik Bay.

Omstruktureringen indebærer blandt andet også, at Anders Panum Jensen er udnævnt til souschef i Miljø & Energi samtidig med, at han fortsætter som leder af Vand & Natur.

Sådan var Hækkerups vej til landbrugets top

Lars Løkke vil gøre op med afgift på generationsskifter

L&F skal betale 19 mio tilbage

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier