FødevareWatch

Fastfood-selskab utilfreds trods forbedret resultat

Danske Mom’s, der primært laver maskiner til pommes frites, skærer et godt stykke af underskuddet i det første regnskab, efter Unimerco-rigmanden Kenneth Iversen forlod firmaet.

Foto: Rune Pedersen

Fastfood-selskabet Mom’s, der laver maskiner til friturefrie pommes frites, forbedrer resultatet i regnskabsåret 2014/2015. Men bundlinjen er stadig langt nede i minus.

Bruttoresultatet lander på 801.546 kr. Det forrige regnskab løber kun tre måneder, men sammenligner man med det seneste helår i 2013/2014-regnskabet er det en klar forbedring. Her landede bruttoresultatet på minus 965.550 kr. Resultatet efter skat er på minus 2,5 mio. kr. i 2014/2015 mod minus 8,7 mio. kr. året før. På trods af forbedringen anses resultatet for ”utilfredsstillende”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier