FødevareWatch

Fastfood-direktør efter aktiekøb: Vi er langt fra i mål

Direktøren for fastfood-selskabet Mom’s har købt rigmanden Kenneth Iversen ud af firmaet, selvom bundlinjen er blodrød. Der er fortsat et potentiale, forklarer direktøren.

Kenneth Iversen tjente personligt omkring 400 mio. kr., da han solgte Unimerco til en japansk koncern. | Foto: Michael Hansen/Polfoto/Arkiv

Selvom fastfood-selskabet Mom’s, der laver maskiner til friturefrie pommes frites, er en underskudsforretning, der i regnskabsåret 2013/2014 (dækker kun en periode på tre måneder) endte med et resultat på -1.7 mio. kr., har firmaets direktør Kasper Rasmussen købt mangemillionæren Kenneth Iversens aktier i Mom’s.

Som FødevareWatch kunne skrive i går, har Kenneth Iversen, der blev en af landets rigeste personer, da han solgte værkstøjproducenten Unimerco til japanske Kyocera for 1,4 mia. kr. i 2011, valgt at sælge sine aktier for at nyde livet som pensionist.

Parterne vil ikke fortælle, hvor meget aktierne har kostet, men Kasper Rasmussen er tilfreds med sin nye rolle som storaktionær med en ejerandel på 69,30 pct.

”Jeg har valgt at købe Kenneth Iversens aktier i Mom’s A/s, eftersom jeg mener, der fortsat ligger et potentiale i selskabet,” skriver Kasper Rasmussen i en mail til FødevareWatch.

Han oplyser samtidig, at den strategi, Kenneth Iversen har været med til at ligge, fortsætter uændret:

”Salget gennem distributører fastlagt i samarbejde med Kenneth Iversen fastholdes. Distributørerne gør et godt stykke arbejde med at promovere produktet og vores interne omkostningsbase reduceres.”

Mindre minus i år

Mom’s kører med skævt regnskabsår og er netop ved at afslutte året 2014/2015. Når tallene er gjort op, forventer Kasper Rasmussen et minus på bundlinjen som de seneste år, men det går den rigtige vej, forsikrer han.

”Det går fremad for selskabet, hvorfor regnskabet for 2014/15 også vil vise en forbedring sammenholdt med de tidligere 12 måneder. Vi får stille og roligt etableret et forhandlernet, herunder kan vores danske distributør Ken Storkøkken blandt andet tilføjes,” skriver Kasper Rasmussen og fortsætter:

”Vi er optimistiske omkring fremtiden, selvom vi langt fra er i mål endnu.”

Storaktionær forlader rigmands fastfood-satsning

Rigmand rydder op i fastfood-virksomhed

Dansk rigmand investerer i fastfood-selskab

Rigmand siger farvel til dansk fastfood-selskab

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier