FødevareWatch

Isproducent tidobler kapaciteten

En større produktionshal har tidoblet Is fra Skarøs kapacitet, og isproducenten fra det Sydfynske Øhav har nu udvidet produktporteføljen. Det sker i samarbejde med det økologiske mejeri Naturmælk.

Foto: Claus Bonnerup

En stigende efterspørgsel på Is fra Skarøs produkter fik tidligere i år isproducenten til at udvide produktionen med en 300 kvadratmeter stor produktionshal. I dag har virksomheden tidoblet sin kapacitet og kan nu tilbyde et bredere varesortiment.

Vi har tidligere været bremset af manglende produktionskapacitet og ikke været i stand til at følge med efterspørgslen. Det kan vi nu, hvor produktionshallen stort set står færdig, og vi har allerede sat et nyt produkt i produktion"

Martin Jørgensen, indehaver af Is fra Skarø

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier