FødevareWatch

Kolding-virksomhed vil sælge smørrebrød i udlandet

Det sidste halvandet år har Nord Gourmet forsøgt at udbrede konceptet nordisk tapas til danskerne. Nu skal tyskerne også have en bid af Danmark, og det skal ske via franchising, lyder det fra direktøren.

Foto: Nord Gourmet, PR

Koldrøget ørred, tatarcreme, skorzonerrod, ørredrogn og karse serveret på rugbrød. Simpelt og sundt. Det er nøgleordene bag Nord Gourmet, der via en såkaldt foodtruck sælger smørrebrød på en ny måde.

Tyskerne elsker dansk kultur, æstetik, mad og design, og det er det, vores virksomhed er bygget op omkring. Derfor vil vi rigtig gerne til Hamborg i løbet af det næste års tid. Tyskland skal også have en bid af Danmark"

Annette Møller Therkelsen, adm. direktør i Nord Gourmet

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier