FødevareWatch

Chr. Hansen-chefer kan blive forgyldt af bonusprogram

Ingredienskoncernen starter et incitamentsprogram for topledelsen, hvor tre direktører kan få firdoblet sit aktieantal, hvis de opnår en række mål.

Foto: Chr. Hansen

Ingredienskoncernen Chr. Hansen starter et langsigtet incitamentsprogram for tre af selskabets øverste direktører, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Programmet fungerer på den måde, at direktørerne skal købe et antal aktier og beholde dem i tre år. Hvis Chr. Hansen i den periode opnår en række mål, vil direktørerne modtage op til fire gange det antal aktier, som de selv har investeret i.

Resultatmålene er bundet op på Chr. Hansens organiske vækst, driftsoverskuddet samt Chr. Hansen-aktiens relative afkast sammenlignet med en gruppe lignende selskaber, som ikke er nævnt ved navn.

Prøv FødevareWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Topchef Cees de Jong har mulighed for at få tildelt op til 9656 aktier, finansdirektør Søren Westh Lonning kan få 3468 aktier, mens koncerndirektør Knud Vindfeldt har mulighed for at modtage 5280 aktier.

Den samlede værdi af programmet for de tre direktører lyder på knap 14,2 mio. kr.

Amerikanske storbanker løfter kursmålet på Chr. Hansen

Chr. Hansen blev den store aktievinder

Chr. Hansen-direktør: Effektiviseringer skal sikre lys fremtid

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier