FødevareWatch

Amerikanske storbanker løfter kursmålet på Chr. Hansen

Det overraskende gode årsregnskab fra ingrediensforretningen har fået international opmærksomhed.

Foto: PR

Chr. Hansen får torsdag løftet kursmålet af det amerikanske finanshus J.P. Morgan til 400 kr. fra 360 kr. J.P. Morgan fastholder anbefalingen "neutral".

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

Men J.P. Morgan er ikke den eneste storbank, som torsdag hæver kursmålet for Chr. Hansen. Også Morgen Stanley løfter til kursmål 380 kr. fra 350 kr. Finanshuset fastholder anbefalingen "ligevægt".

Chr. Hansen får torsdag også løftet sit kursmål af børshuset Kepler Cheuvreux til 360 kr. fra 320 kr. Det fremgår af Bloomberg News. Anbefalingen er fortsat hold.

Chr. Hansen præsenterede onsdag et årsregnskab for 2014/15, der vidste sig at være langt bedre end forventet.

Det kvitterede investorerne på det danske aktiemarked for. Onsdag var der således ikke en eneste aktie, der nåede ingredienskoncernen til sokkeholderne.

Chr. Hansen sluttede som etter med en stigning på 5,3 pct. til 391,30 kr.

Nyt marked: Chr. Hansen vil forlænge laksens levetid

Chr. Hansen-direktør: Effektiviseringer skal sikre lys fremtid

Ost skubber Chr. Hansens resultat op

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier