FødevareWatch

Ansatte vender konkurstruet dødsbo til god forretning

Gartneriet Rosborg-Bellinge på Fyn er blevet købt af medarbejderne, der har formået at vende det konkurstruede dødsbo til en profitabel forretning - blandt andet ved at skifte blomster ud med krydderurter.

Arkivfoto | Foto: Hans Christian Jacobsen

Det så håbløst ud, da ejeren af det fynske gartneri Rosborg-Bellinge, Lars Rosborg, pludseligt døde i 2006. Tilbage stod medarbejderne med et konkurstruet dødsbo uden nogen til at overtage forretningen.

”Da Lars ikke var her mere, var der ikke en eneste, der nogensinde havde drømt om, at vi ville klare os,” siger Johnny Albertsen, der i dag er adm. direktør i Rosborg-Bellinge, til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier