FødevareWatch

Føtex udvider på nettet

Dansk Supermarked øger fokus på nethandel og udvider butikken med en ny platform på Føtex.dk. Det er dog stadig småt med fødevarerne.

Foto: /ritzau/CHARLOTTE DE LA FUENTE

Der kommer langt flere varer på hylderne i den nye netbutik fra Dansk Supermarked på Føtex.dk.

Som det har været under den klik-og-hent-løsning, som man tidligere har kunnet finde på Bilka.dk, så handler det også i den nye onlinebutik om, at man kan afhente, bytte og returnere varer i de fysiske Føtex-varehuse. Derudover har man lavet en række nye universer, som ”Føtex for de små” til småbørnsforældre og en udbygget vinhandel, skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

"Med det nye Føtex.dk breder vi den gode kvalitet ud til alle, uanset om man handler online eller besøger det lokale varehus. Vi har bygget Føtex.dk med vores kunder for øje, så man nemt kan finde rundt i kategorierne og navigere i netbutikken, når man er vant til at gå rundt i Føtex til daglig, siger Mette Maix, direktør i Føtex

Indtil videre har Dansk Supermarked Group, koncentreret nethandlen på Bilka.dk, og med opkøbet af Wupti.com tidligere på året fik koncernen adgang til en dedikeret netbutik.

Ifølge Kenneth Nielsen, direktør for E-commerce i Dansk Supermarked Group, går udviklingen netop i retning af, at grænserne mellem handel i varehusene og online nedbrydes.

"I disse år smelter indkøb i de fysiske butikker og handel på nettet sammen. Vi kan se, at forbrugerne i højere grad ønsker at researche online før et køb i butikkerne. Det er netop den udvikling, vi kommer i møde med det nye site, som gør det muligt både at købe og researche online med et markant større sortiment, ligesom varer kan afhentes og byttes i butikken," siger han i pressemeddelelsen.

Føtex lancerer økologisk partnerskab

Irma går imod strømmen og dropper convenience-koncept

Mobilepay og Føtex klar med bager-app 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier