FødevareWatch

Nyt marked: Chr. Hansen vil forlænge laksens levetid

Ingrediensfirmaet Chr. Hansen går efter et nyt fødevaremarked inden for kulturenzymer. De vil bl.a. sælge deres gavnlige bakterier til lakse- og salatproducenter.

På billedet: Cees de Jong direktør i Chr. Hansen. | Foto: Charlotte De La Fuente

De har gjort det med yoghurt, mælk og kød, men nu vil Chr. Hansen også gøre det med laks, salater og andre fødevaregrupper.

Ingrediensfirmaet vil udvide markederne for deres største division Cultures & Enzymes til at favne en bredere gruppe af fødevarer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier