FødevareWatch

Seneste udgave af BusinessWatch

Læs seneste udgave af Watch Mediers erhvervsmagasin BusinessWatch. Blandt andet om føde- og drikkevarevirksomheder i afrikansk offensiv, Margrethe Vestager og om de lokale småproducenters unikke mulighed for at spinde guld på detailkædernes satsning på den gode historie.

Kære læser

Det er en fornøjelse at sende dig den seneste udgave af vores erhvervsmagasin BusinessWatch.

Her kan du læse vores store tema om Afrika syd for Sahara, hvor væksten spirer, og internationale føde- og drikkevarevirksomheder investerer på livet løs for at få deres del af kagen.

Du kan også læse et eksklusivt interview med konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der lægger arm med de internationale mastodonter, og om hvordan detailkædernes satsning på den gode økohistorie åbner historisk chance for lokale småproducenter, ligesom du kan se, hvor Carlsbergs Jørgen Buhl Rasmussen ligger på listen over lukrative fratrædelsesordninger.

Eller gå på opdagelse i de mange andre artikler udvalgt til dig, der sætter pris på uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik skrevet af journalister, der ved, hvad de skriver om.

Læs magasinet her

God læselyst

Anders Heering

Chefredaktør

Watch Medier 

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier