Ny post på vej til Kjeld Johannesen

Danish Crown-direktøren er indstillet til en post som bestyrelsesformand i Spar Nord. Indstillingen kommer kort tid efter, at slagteribossen har meddelt sin exit fra andelsselskabet.
Foto: Mikkel Berg Pedersen
Foto: Mikkel Berg Pedersen
AF RITZAU FINANS

Spar Nord skal have en ny leder for bestyrelsen, da formand Torben Fristrup har meddelt, at han ikke genopstiller næste år efter 13 år på posten

Den nordjyske bank foreslår, at næstformand Kjeld Johannesen, der er direktør i slagterivirksomheden Danish Crown, bliver hans efterfølger

"Bestyrelsen har taget Torben Fristrups beslutning til efterretning, og en enig bestyrelse har opfordret Kjeld Johannesen til at overtage formandshvervet efter generalforsamlingen," skriver Spar Nord i en meddelelse til fondsbørsen.

Fristrup vil fortsætte som formand frem til bankens ordinære generalforsamling i april næste år, hvor det altså så er bankens plan, at Kjeld Johannesen tager over.

Det er i øvrigt et meget belejligt tidspunkt for Kjeld Johannesen, da det er samme måned, at han stopper hos Danish Crown, hvor han har været øverste chef siden 1990.

Kjeld Johannesen har været medlem af bestyrelsen i Spar Nord siden april 2014 og har siden starten af 2015 fungeret som næstformand.

Kjeld Johannesen: Nu bliver der tid til AaB's midtuge-kampe

"Lille Kjeld" blev en af de største

Kjeld Johannesen forlader Danish Crown

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg