FødevareWatch

Ny post på vej til Kjeld Johannesen

Danish Crown-direktøren er indstillet til en post som bestyrelsesformand i Spar Nord. Indstillingen kommer kort tid efter, at slagteribossen har meddelt sin exit fra andelsselskabet.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Spar Nord skal have en ny leder for bestyrelsen, da formand Torben Fristrup har meddelt, at han ikke genopstiller næste år efter 13 år på posten

Den nordjyske bank foreslår, at næstformand Kjeld Johannesen, der er direktør i slagterivirksomheden Danish Crown, bliver hans efterfølger

"Bestyrelsen har taget Torben Fristrups beslutning til efterretning, og en enig bestyrelse har opfordret Kjeld Johannesen til at overtage formandshvervet efter generalforsamlingen," skriver Spar Nord i en meddelelse til fondsbørsen.

Fristrup vil fortsætte som formand frem til bankens ordinære generalforsamling i april næste år, hvor det altså så er bankens plan, at Kjeld Johannesen tager over.

Det er i øvrigt et meget belejligt tidspunkt for Kjeld Johannesen, da det er samme måned, at han stopper hos Danish Crown, hvor han har været øverste chef siden 1990.

Kjeld Johannesen har været medlem af bestyrelsen i Spar Nord siden april 2014 og har siden starten af 2015 fungeret som næstformand.

Kjeld Johannesen: Nu bliver der tid til AaB's midtuge-kampe

"Lille Kjeld" blev en af de største

Kjeld Johannesen forlader Danish Crown

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier