FødevareWatch

Bagerivirksomhed indsætter ny norsk direktør

Den Orkla-ejede bagerivirksomhed Credin har sagt farvel til direktøren gennem seks år. I stedet er det nu en norsk direktør, der skal sidde for bordenden.

Foto: Jens Dreisling/Polfoto/arkiv

Fremover er det ikke længere John Stokholm, der skal trække i trådene som direktør i bageri-virksomheden Credin. Ifølge CVR-registeret har den Orkla-ejede virksomhed fra Vejle udskiftet direktøren gennem seks år med nordmanden Rolf Ahdell.

Rolf Ahdell er ved siden af sit nye job i bagerivirksomheden blevet bestyrelsesmedlem i Odense Marcipan - en anden af de mange fødevarevirksomheder, som hører under det norske konglomerat.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier