Ny forskning: Chr. Hansen-produkt giver bedre fordøjelse

Er din afføringsfrekvens ikke helt, som den bør være, så tag en omgang BB-12 fra Chr. Hansen. Ny forskning viser, at produktet med det fængende navn virker mod maveproblemer, og det glæder ingrediensvirksomheden.
Foto: Juan Hein / Ritzau Scanpix
Foto: Juan Hein / Ritzau Scanpix
RITZAU FINANS

Chancen for at få forbedret fordøjelsessystemet bliver forbedret betydeligt for personer med lav afføringsfrekvens og ubehag i maven, hvis de tager Chr. Hansen-produktet BB-12.

Det viser et omfattende studie, publiceret i det videnskabelige tidsskrift British Journal of Nutrition, skriver bioscience-virksomheden i en pressemeddelelse.

Forbedringerne i fordøjelsessystemet kan vare i op imod fire uger, viser undersøgelsen. Studiet er blevet foretaget blandt 1200 franske, tyske og britiske testpersoner i alderen 18 til 70 år og er det hidtil mest omfangsrige inden for området, skriver ingrediens-selskabet.

- Endnu engang er det blevet bekræftet, at BB-12's probiotiske stamme kan medføre signifikante fordele for maven på mennesker, der lider af problemer med fordøjelsen, siger Mikkel Jungersen, der er videnskabelig rådgiver for Chr. Hansen, i pressemeddelelsen.

BB-12 er blevet anvendt som ingrediens i fødevare og kosttilskud siden 1985. Over de seneste 30 år har flere end 170 studier vist, at produktets gavnlige virkninger på immunforsvaret og fordøjelsessystemet.

R2-direktør: Ny ejer skal sikre nordisk indgrediens-fremstød

Ingrediens-topchef fintuner vækstdivision

Bedste resultat i flere år i ingrediensselskab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også