FødevareWatch

Raider-baren får comeback

Efter 15 års fravær på de danske hylder er Raider-chokoladebaren tilbage på hylderne - for en meget kort stund erstatter den afløseren Twix.

Der er ret sikkert stadig rigtig mange danskere, som begræder de måneder i år 2000, hvor Mars valgte at udfase brugen af navnet Raider på den klassiske todelte chokoladebar.

I stedet er 'de to fingre' siden gået under navnet Twix. Lige ind til i dag, hvor Mars Danmark er klar til at præsentere nyheden om, at Raider for en meget kort stund igen bliver at finde i de danske butikker.

Det skriver Metroxpress.dk.

"Vi har glædet os rigtig længe til at dele denne dejlige nyhed med de sliksultne danskerne, og er spændte på, hvordan den gamle kending vil blive modtaget, siger Iben Marie Bason, der er nordisk marketingdirektør for Mars, som står bag Twix/Raider.

Chokoladebaren er småt på vej ud i butikkerne, men den er kun at finde på hylderne hos 7-Eleven 14. september samt i en række udvalgte butikker i dagene efter. Herefter vil Raideren kun kunne findes så længe lager haves.

Mars sælger mere chokolade til danskerne

Mars mærket af færre impulsindkøb

Mr. Bean skal sælge Snickers

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier